Doeken, je kan er uren over praten. Maar hier op Papa draagt je wel doen we dat niet. 🙂 

Wat moet je weten? 
Er zijn grofweg 2 soorten doeken: Rekbare en Geweven doeken. Het verschil spreekt voor zich, de ene rekt, de andere minder (of niet). De eerste wordt vooral voor de kleintjes gebruikt en is alleen geschikt voor op je buik. De andere kan voor bijna alle leeftijden gebruikt worden. En op de je buik en rug. Er zijn veel verschillende soorten materiaal dat gebruikt wordt in doeken, van simpel katoen tot babykamelenmohairwol. Vanzelfsprekend is er smaak, kleur en prijsverschil. Bekende merken geweven draagdoeken zijn o.a. Storchenwiege, Didymos, Girasol en Hoppediz voor instapdoeken en de meer exclusieve merken zijn Oscha, Artipoppe en Heartiness. Wij hebben, vanuit Alles is verbinding, het bedrijf van mijn vrouw, een grote verzameling dragers en doeken die je kunt lenen. 

 

Welke knoop? 
Tja, nog zo’n vraag waar je uren aan kunt wijden. Er zijn zoveel knopen als smaken roomijs, voor ieder wat wils. En dat is ook gelijk het lastige. De ene knoop doet het nu voor je, maar bij een groeiend kindje of een veranderend beweegpatroon kan je voorkeur zo verschuiven. Dat gezegd is het wel zo, uit ervaring, dat voor een papa of een ‘af-en-toe-drager’ vaak één knoop volstaat. 
 

Via de samenwerking met Het Knooppunt kun je consulten aanvragen en een selectie dragers, doeken en accesoires aanschaffen

De overgang naar ouder kan gepaard gaan met veel stress en onzekerheid.

Hoe houd je alles op de rails; is hetgeen dat je thuis meemaakt normaal; hoe ga je om met de veranderde rollen in je relatie; welke behoeften in de opvoeding geef je voorrang. Dit als een aantal voorbeelden van zaken die kunnen spelen. Maar wellicht ervaar jij andere dingen, ik kijk ernaar uit daarover met je in gesprek en op onderzoek te gaan.

Een traject op ouderschap en vaderschap ontwikkeling kan gepaard gaan met draagadvies om de hechting te onderzoeken, en om rust en regelmaat in de ouder-kind relatie te brengen.

 

De tariefstelling voor de diensten hangen af van de situatie en inschatting van de uren. In onderlinge afstemming wordt de meest passende oplossing gezocht. Ook kan er worden doorverwezen naar partners waarmee wordt samengewerkt