"Je hebt me geholpen door te voelen dat ik niet alleen was. En doordat je woorden gaf aan wat ik voelde, is mijn partner, ondanks dat hij overleden is, toch op een fijne manier bij me. En dat ik dat gewoon moet kunnen vertellen, heb je helemaal gelijk in."
Weduwe
Rouw en Verlies
“Ik liep vast in de werksetting. Met een collega was er geen land te bezeilen. In gesprek met Dennis kwam ik erachter dat ik nog wat opties niet had gezien, waarna ik alsnog tot een werkbare oplossing kwam.”
Collega
Vertrouwenspersoon
"Onze dochter bracht haar laatste fase door in het hospice . De warme zorg en aandacht deden haar goed. Met Dennis was er energie in de huiskamer, fijne gesprekken, maar ook vooral veel ruimte om gewoon te zijn.”
Vader
Gezond en Ziek
“Toen ik de diagnose longkanker hoorde zakte de grond onder me vandaan. In gesprek met Dennis als neutrale, maar betrokken buitenstaander, kwam er duidelijkheid; wat vind ik zelf belangrijk. Het werd daarna makkelijker om mijn eigen keuzes te maken.”
Vriend
heeft longkanker
"Dank voor je attente aandacht. In onze gesprekken luister je zo fijn naar wat ik wil delen. Je hebt een talent om aanwezig te zijn, maar mij te laten praten."
Oud-collega
Rouw en Verlies