Verbinden in overgangen

Met Living and Life wil ik handen en voeten geven aan mijn levenspad, ervaringen delen en mensen begeleiden die op basis van ‘wat ik doe’ een stukje mee willen. Als toehoorder, meedenker, inspirator, begeleider, vertrouwenspersoon of anders. Ik houd van avontuur, durf jij het ook aan?

Rouw, verlies, ouderschap, ziekte, werk zijn een paar van de thema’s waarop ik werk. Mijn leven heeft me veel ervaringen gegeven, waar ik mee om heb moeten gaan. 

Veel is op zijn plek aan het schuiven, mede door mijn opleiding aan de HZ, university of applied sciences, op het gebied van ‘sociaal work’. Met fantastische studenten en docenten, zoals Luuc Smit en Manu Keirse.

Living and Life is een bedrijf van Dennis de Mik

Een aantal voorbeelden van wat ik doe

  • Mensen opvangen en adviseren als vertrouwenspersoon
  • Aanstaande ouders vertellen over de verandering van je leven met een kind
  • Nabestaanden, waaronder ook specifiek pubers en kinderen, begeleiden bij rouw
  • Projecten over thema’s als rouw, verlies, verbinding tussen mensen, intimiteit, sexualiteit. Mijn ervaring is zowel in opzet, ontwerp, uitwerking, implementatie, training en nazorg. Als ook project management.
  • Ernstig zieke mensen bijstaan in hun laatste fase
  • Mensen met een ziekte perspectief geven op het veranderde leven
  • Ouders begeleiden bij een miskraam, stilgeboren kindjes of uitblijven van zwangerschap
  • Zakelijke advisering over werk en ziekte, kanker en werk en ongewenste omgangsvormen/ psychosociale arbeidsbelasting en integriteit

Zoals je ziet is bovenstaande lijst divers, maar zeker ook onvolledig. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen ontmoet, hun verhalen beluister en vervolgens, met consent, meedenk. Evenwaardigheid, compassie, respect en geen veroordeling zijn daarbij het uitgangspunt.